hvad står der jer`
Julemarked på Gisselfeld Kloster
Distortion,
København
Gadefest i Kingston,
Jamaica
DHL Stafetten i Fælledparken, København
Et par dage efter angrebet på homoklubben Pulse i Florida, var hunderedvis af danskere var mødt op foran den amerikanske ambassade i København for at vise støtte de dræbte og sårede. Et angreb der på daværende tidspunkt var betragtet som USAs værste masseskyderi.
På behandlingscenteret Kongens Ø søger unge misbrugere, eller narkomaner, som de kalder sig selv, hen, når livet er gået ud af kontrol, og misbruget har taget over.
Distortion,
København
Prinsesse Marie til
hotdogfestival i København
Tove Lo i VEGA
Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg
Dubai. Stedet hvor alt efterhånden kan lade sig gøre. Det håber folk i hvert fald her i Silicon Oasis - Mellemøstens pendant til Silicon Valley
Kingston,
Jamaica
Det bliver en...
Mustafa, Ali og Mariam leder efter aftensmad i Tripoli, Libanon
Nogle spiser and, andre svin. Og så er der dem som spiser gås. Til jul altså. Gæssene har fået lov at gå frit på gården på Sejerø indtil i dag. For nu skal Laurids Christensen slagte sine gæs, så danskerne kan få mad på bordet til juleaften.
Phlake i Royal Arena
Brydeklubben Thor,
Aarhus
Bekaa-dalen,
Libanon
I Idomeni, en græsk grænseby til Makedonien, var det estimeret at 15.000 flygtninge i 2016 sad fast ved grænsen. En af de værste flygtninge lejre Læger Uden Grænser på det tidspunkt havde oplevet.
Lolas Bat Mitzva fest,
Upstate New York
FN anslår, at omkring 100.000 mennesker har mistet arme og ben til krigen i Syrien. Genoptræningsklinikken National Syrian Project for Prosthetic Limbs hjælper krigens ofre på benene igen, ved at givegratis proteser til dem som har brug for det - støttet af Relief Internation og EU.
Roadtrip med Emma Ellegaard
Ved Amagerport